نحوه رجیستر یا ثبت گوشی های همراه در ترکیه

ما در دنیای زندگی می کنیم که ضرورت استفاده از تلفن های همراه هوشمند اهمیت بیشتری پیدا کرده و در اختیار داشتن آنها بویژه هنگام سفر به خارج از کشور برای مدت طولانی یا در دفعات متعدد، امری حیاتی شده است؛ از این رو، اطلاع از نحوه استفاده تلفن های همراه و رجیستر کردن آنها در ترکیه به عنوان کشوری محبوب برای اقمت و مسافرت، مهم می باشد.

اهمیت رجیستر یا ثبت سیم کارت در خارج از کشور

هرچند قوانین کلی درخصوص استفاده از تلفن های همراه و نحوه ثبت آنها در اکثر کشورها یکسان می باشد، اما برای آنان که قصد سفر به کشوری دیگر جهت اقامت یا مسافرت در دفعات متعدد را دارند، بهتر است اطلاعات بیشتری در ای را بطه داشته باشند. از این رو، با وجود شباهت های زیاد در چنین قوانینی در ترکیه، باز بهتر است اطلاعات دقیق تری در مورد آن و نحوه رجیستر کردن تلفن همراه خود داشته باشید. درنتیجه، وقتی برای اولین بار از یک سیم کارت ترکیه ای استفاده می کنید، تا 60 روز می توانید بدون رجیستر کردن، از آن استفاده نمایید؛ ولی پس از این مدت، دیگر قادر به دریافت هیچ یک از خدمات و آنتن دهی به سیم کارت خود نبوده و حتما باید آن را بطور رسمی ثبت کنید. در غیر این صورت، دردسرهای زیادی برایتان بوجود خواهد آمده که در ادامه به آنها و روش های ثبت تلفن همراهتان، اشاره خواهیم کرد.

نحوه ثبت تلفن همراه در ترکیه

  1. عدم داشتن کارت اقامت:

در چنین شرایطی، باید ظرف 4 ماه از اولین تاریخ ورودتان، تلفن همراه خودرا از طریق وارد کردن کد: #60#*، رجیستر نمایید تا یک کد 14 رقمی به عنوان کد اختصاصی IMEI گوشی شما، برایتان ارسال گردد. پس از آن، با در اختیار داشتن: اصل پاسپورت، کد 14 رقمی و البته تلفن همراه خود، به نزدیکترین اداره مالیات به محل سکونت خود مراجعه کرده و با پر کردن فرم های مربوطه، کارتی جهت ادامه مراحل دریافت نمایید. سپس با پرداخت مبلغ مندرج در فیش بانکی و ارائه آن همراه با کپی صفحه اول پاسپورت و آخرین مهر ورود به ترکیه به یکی از نمایندگی های تلفن های همراه در ترکیه، تلفن همراه شما طرف 1-7 روز رجیستر خواهد شد.

  1. داشتن کارت اقامت:

افرادی که دارای کار اقامت در ترکیه هستند، در مرحله لازم است با ارائه کارت اقامت و پاسپورتشان به نزدیکترین اداره پست در محل اقمتشان، رمز E Devlet Şifresi مربوط به خود را از طریق سایت E Devlet دریافت کنند. سپس با و وارد کردن آن به همراه شماره اقامت خود و نیز پرداخت هزینه رجیستری بصورت اینترنتی در سایت، می توانید تلفن همراهان ثبت نمایید. نکته مهم اینکه، فقط تا دو سال می توانید با یک پاسپورت اقدام به ثبت تنها یک تلفن همراه کنید.

درصورت عدم اقدامات به ثبت ظرف 60 روز

درصورتی که شما ظرف 60 روز اقدام به رجیستر تلفن همراه خود ننموده و پس از آن قثد چنین کاری را داشته باشید، 2 روش برای این امر وجود دارد که عبارتند از:

  1. اقدام به دریافت کد: #60#* و IMEI و مراجعه به یکی از ادارات: مالیات، بانک یا پست، با دراختیار داشتن کدها، گذرنامه و دفترچه اجازه اقامت.
  2. خرید یک تلفن همراه جدید از ترکیه که پیشتر تمامی آنها در سیستم مخابراتی این کشور به ثبت رسیده اند و نیازی به اقدام دیگری از طرف شما نیست.

دیدگاه بگذارید