هزینه افتتاح رستوران در ترکیه چقدر است؟ الزامات مورد نیاز برای افتتاح رستوران کدامند؟

(هزینه و شرایط افتتاح رستوران در ترکیه)

در روند افتتاح رستوران مواردی چون: دریافت مجوز های مختلف، هزینه های پرداختی و انواع مالیات، وجود دارند. اما پیش از هر چیز، در منطقه ای که قصد افتتاح رستوران دارید، باید از شهرداری آن منطقه اقدام به دریافت «مجوز تاسیس» کنید.

یکی دیگر از عوامل مهم در این حیطه شغلی، نوشیدنی هایی است که همراه با غذاها ارائه می شوند. اگر می خواهید نوشیدنی هایی چون: نوشابه، فانتا، سودا و دوغ سرو کنید، هیچ مشکلی وجود نخواهید داشت؛ برای این کار فقط کافی است چندین جعبه از هر کدام را تهیه و به مشتریان عرضه کنید. اما چنانچه قصد ارائه نوشیدنی های الکلی در کنار غذا را داشته باشید، باید بدانید روند اخذ مجوز برای این قبیل نوشیدنی ها، فرآیندی کاملا متفاوت می باشد. جهت دریافت چنین مجوزهایی که نزد مردم با عنوان «مجوز مشروبات الکلی» شناخته می شود، باید مدارکی آماده کنید. این مجوز می بایست هنگام افتتاح رستوران، از سازمان «تنظیم مقررات بازار دخانیات و الکل» (TAPDK)، دریافت شود.

علاوه بر این، باید بدانید شرح وظایف در رستوران ها از این قرار می باشد: مواد غذایی خامی که در سطوح مختلف و تحت فرآیند قرار گرفته اند، مجددا وارد فرآیندهای دیگری شده و به عنوان مواد غذایی قابل صرف، به مردم عرضه می شوند؛ از این رو، غذاهای ارائه شده می بایست از شرایط بهداشتی ویژه ای برخوردار باشند. ممکن است درکِ از پاکیزگی، در انسان های مختلف متفاوت باشد؛ به همین جهت، در این زمینه برخی استانداردهای پذیرفته شده، وجود دارند که مهمترین آنها کلمه «HACCP» می باشد. اما این کلمه به چه معناست؟ در زبان انگلیسی این کلمه به معنی تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (Hazard Analysis and Critical Control Point)، و نیز مجموعه شرایطی است که با هدف تعیین و ایجاد کلیه فاکتورهای بهداشتی مورد نیاز جهت تولید مواد غذایی سالم، به کار می روند.

در ترکیه، کنترل های بهداشتی رستوران ها مقوله ای جداگانه است؛ اما باید این نکته را یادآور شد، جهت ممانعت از هرگونه جریمه در این کنترل ها، شما ملزم به رعایت اصول بهداشتی مقرر شده می باشید. اولین مورد، اهمیت و جدی بودن حوزه مواد غذایی است و مطمئنا دلتان نمی خواهد موجب مسمومیت مشتریانتان شوید؛ مورد دوم، مهم بودن خود مسئله جریمه در این زمینه است.

مهمترین فاکتور مدیریت رستوران: مکان مناسب

(مکان مناسب، مهمترین عامل موفقیت رستوران)

یکی از مهمترین موارد جهت افتتاح رستوران، انتخاب مکانی مناسب برای آن می باشد. اگر به رستوران هایی که صرفا به دلیل واقع شدن در عمارت های تاریخی، بسیار شلوغ می باشند دقت کنید، می توانید به اهمیت این پی ببرید.

با توجه به تاثیر زیاد موقعیت مکانی بر پتانسیل های کاری، این امر می تواند بر هزینه های رستوارن نیز تاثیر بگذارد. موقعیت مکانی خود رستوران، مشتریان و ساکنین محیطی که رستوران در آن واقع شده، غذاها و نحوه سرو موردپسند مشتیان، وضعیت اقتصادی-اجتماعی و بسیاری عوامل دیگر، همگی به محل استقرار رستوران شما بستگی دارند. لذا، پیش از هرچیز می بایست: اثر متقابل کلیه این عوامل، بازدهی و زیان های احتمالی هریک از آنها، همگی بطور کامل، بررسی شود.

طراحی و تجهیزات مورد نیاز رستوران

بدیهی است در لابلای هزینه های راه اندازی یک رستوران، طراحی فضای داخلی و دکوراسیون نیز باید در نظر گرفته شوند. اگر به فکر جمع کردن میز و صندلی های دست دوم برای مکان خود هستید، بهتر است هرچه سریع تر از این فکر منصرف شوید!

هزینه پرسنل هنگام افتتاح رستوران

اگر قصد دارید تمام مراحل کار اعم از انبار کردن گرفته تا خرید وسائل را، خودتان برعهده بگیرید، باید بدانید هزینه هایی را نیز می بایست جهت پرسنل و کادر رستوران درنظر بگیرید؛ این هزینه ها شامل: ایاب ذهاب، غذا و بیمه، می باشند. علاوه بر آن، نظافت و ایمنی کار نیز باید مطابق استانداردها بوده و هزینه های مربوط به آنها نیز در لیست هزنیه های رستوران قید شوند.

آنچه باید قبل شروع به کار رستوارن بدانید

با فرض پشت سر گذاشتن تمام ان مراحل، حالا نوبت بحث زیرسازی می رسد که مربوط به حوزه تکنولوژی است. از جمله دستگاه های کاربردی، می توان به صندوق و دستگاه های پوز جهت دریافت وجوه از مشتریان، اشاره کرد. قیمت این دستگاه ها با توجه به ویژگی های: نصب، نرم افزاری و نیازهای مکان موردنظر، متغیر می باشند.

چگونه می توان پول مورد نیاز برای تاسیس رستوران را تامین کرد؟

(نحوه/شیوه/راهکارهای تامین مالی جهت راه اندازی رستوران)

بانک ها، وام های گوناگونی را به کارآفرینان ارائه می دهند؛ البته، هر یک از بانک ها شرایط ویژه ای برای اعطای وام دارند. برای نمونه، جهت دریافت وام هایی که به بنگاه های کاری کوچک و متوسط ارائه می شود، آن محل کسب می بایست مطابق معیارهای دولت، دارای ویژگی هایی باشد؛ نکته قابل توجه این است، که این تنها شرط لازم جت بهره مندی از خدمات بانکی نیست. از سوی دیگر، مقادیر و شرایط بازپرداخت این وام ها نیز بسته به هر بانک متفاوت می باشد. آنچه باید هنگام دریافت وام درنظر داشت، مدت زمان بازپرداخت وام می باشد. ممکن است وام هایی با بازپرداخت بلند مدت، به دلیل اقساط ماهانه کمتر، جذاب تر به نظر برسند؛ اما فراموش نکنید هرقدر این مدت طولانی تر باشد، ریسک آن هم برای شما و هم برای بانک، بیشتر خواهد شد. از این رو، با افزایش مدت زمان بازپرداخت، مبلغ مربوطه نیز افزایش می یابد.

علاوه بر بانک ها، دولت نیز به برخی کارآفرینان و تاجران وام هایی را اعطا می کند. ممکن است در چنین مواردی، وام های ارائه شده توسط دولت اندکی طولانی مدت تر و با نرخ بهره کمتری باشند؛ که معمولا شرایط آنها نیز، سخت گیرانه تر است. اگر به این راه فکر می کنید، توصیه می کنیم پیش از هرچیز: روند، الزامات و روش های مربوطه را، به طور کامل مدنظر داشته باشید.

دیدگاه بگذارید