مسئولیت وکلا در قبال پرونده های قضایی اتباع خارجی در ترکیه

با افزایش تعداد اتباع خارجی در ترکیه و فعالیت آنها در این کشور به عنوان سرمایه گذار، خریدار ملک، محصل، شهروند، نیروی کار، گردشگر و …، بروز مشکلات قانونی برای برخی از آنها و نیاز به وکیل، اجتناب ناپذیر می باشد؛ این درحالی است که بیشر آنها ناخواسته و به دلیل ناآگاهی از قوانین ترکیه، درگیر مشکلات قضایی شده و نیاز به کمک حرفه ای یک وکیل جهت رسیدگی به پرونده های خود پیدا می کنند. در همین راستا، یافتن یک وکیل معتمد و حرفه ای و اطلاع از مسئولیت های وی در برابر موکلین غیرترکیه ای خود، بسیار مهم می باشند.

آشنایی با امر وکالت در ترکیه

پیش از هر چیز، باید اشار داشت که ورود به حرفه وکالت در ترکیه، صرفا برای کسانی امکان پذیر است که تابعیت این کشور را داشته باشند؛ از این رو، حتی یک تبعه خارجی نیز درصورت کسب شهروندی ترکیه از روش های قانونی، می تواند با تحصیل در رشته حقوق در دانشگاه و دریافت مجوز وکالت از کانون وکلای ترکیه (Türk Hukukçular Derneği)، به عنوان وکیل در ترکیه به کار مشغول شود. بدین ترتیب، فعالیت هر شخصی که نه دارای مدرک تحصیلی در رشته حقوق از دانشگاه های ترکیه می باشد و نه دارای مجوز وکالت از کانون وکلای این کشور است، غیرقانونی تلقی خواهد شد.

نحوه یافتن یک وکیل کارآمد و معتبر در ترکیه

در حالت کلی، اگر به دنبال یک وکیل خود و معتبر در ترکیه هستید، سعی کنید آنها را از طریق توصیه های افراد قابل اطمینان، آگهی و تبلیغات در رسانه های شناخته شده یا وب سایت های مرتبط، پیدا کنید. نکته دیگری که باید در مورد وکلا مدنظر داشته باشید، مخصوصا اگر به زبان ترکیه ای تسلط ندارید، آشنایی آنها به زبان کشور شما یا زبان انگلیسی است تا علاوه بر امکان برقراری آسان ارتباط با آنها و بحث در رابطه با مشکل شما، بتوانند تمامی موارد قانونی ترکیه را به زبان ساده و قابل فهم، برای شما توضیح بدهند. پس از این مرحله، باید به حوزه فعالیت  قضایی وکیل موردنظرتان در راستای مشکل شما و سابقه کاری وی، توجه کنید تا ببینید آیا توانایی و قابلیت رسیدگی به پرونده شما و دستیابی به موفقیت را دارد یا نه؟

از  دیگر روش های یافتن یک وکیل خوب و مجرب در ترکیه، مراجعه به فهرست وکلای محلی و انجمن های مرتبط در منطقه شما می باشد که سوابق کاری و کلی آنها و توانمندی هایشان نیز، در دسترس عموم قرار گرفته اند؛ زیرا، چنین انجمن هایی، موظف به ارائه خدمات مختلف و رایگان به مردم بوده تا بتوانند در اسرع وقت، بهترین وکیل را متناسب با حوزه ای که به آن نیاز دارند، پیدا کنند. شما برای یافتن یک انجمن محلی، کافی است نام منطقه و محل زندگی خود در ترکیه را در گوگل تایپ کرده و سپس نزدیکترین انجمن محلی را جستجو کنید.

حوزه های تخصصی وکالت در ترکیه

با توجه به حوزه مختلف حقوق در سیستم قضایی ترکیه، هر یک از وکلا برای ارائه بهترین خدمات به موکلین خود، حوزه ای را انتخاب و به صورت تخصصی، در آن به فعالیت می پردازند؛ در همین راستا، می توان وکلا در ترکیه را بر اساس حوزه های مختلف قضایی، به دسته های زیر تقسیم بندی کرد:

  • وکلای حوزه مالی و ورشکستگی
  • وکلای حوزه جنایی
  • وکلای حوزه افراد معلول و از کارافتاده
  • وکلای حوزه خانواده
  • وکلای حوزه آسیب های فردی
  • وکلای حوزه اداری و کاری
  • وکلای حوزه تجاری و بازرگانی
  • وکلای حوزه مهاجرت

بدین طریق، شما می توانید با مشخص کردن حوزه تخصصی وکیلی که به آن احتیاج دارید، راحت تر و درست تر وکیل موردنیازتان را یافته و از کمک حرفه ای وی، بهره مند شوید؛ به عنوان مثال، اگر قصد کار در ترکیه را دارید یا در پی یافتن شغلی در این کشور هستید یا در محیط کار خود با کارفرما/سایر کارمندان/مشتری با مشکل مواجه شده اید، کمک گرفتن از یک وکیل در حوزه امور اداری می تواند مشکل شما را برطرف کند.

سایر نکات مهم در انتخاب وکیل مجرب در ترکیه

  1. انتخاب وکیلی که دارای تمامی مجوزهای لازم جهت وکالت در ترکیه می باشد.
  2. وکیل مورد نظر شما، دارای تخصص، مهارت و تجربه لازم برای کمک و راهنمایی شما می باشد.
  3. در دسترس بودن سوابق کاری و توانمندی های وی.
  4. دارای اعتبار و شهرت کاری خوب در بین موکلین و سایر وکلا.

دیدگاه بگذارید