7 اپلیکیشن مفید برای اتباع خارجی در ترکیه

گرچه ممکن است نقل مکان به کشوری دیگر استرس زا باشد، اما برای شرایط مختلف، App هایی وجود دارند که به شما کمک می کنند به راحتی مشکلات خود را مدیریت کنید. در این صورت، باوجود App های متعدد، مناسب ترین آنها در ترکیه کدامند؟

فارغ از نوع وسیله الکترونیکی شما و با توجه به پیشرفت فناوری، میلیون ها اپلیکیشن برای اتباع خارجیِ ساکن ترکیه وجود دارند که زندگی را آسان تر می کنند. از این رو، چه از اپل استفاده کنید یا اندروید، یا حتی از طرفداران اپلیکیشن های تحت دسکتاپ باشید، این فناوری به شما کمک می کند تا: زبان جدید یاد بگیرید، در جریان امور قرار بگیرید، امور مالیتان را مدیریت کنید، با سایرین در ارتباط باشید، کارهایتان را برنامه ریزی کنید و حتی، با اشخاص جدید آشنا شوید.

App هایی کاربردی برای اتباع خارجیِ مقیم در ترکیه:

  1. یافتن مکان

اگر در شهرهای بزرگی مانند: استانبول، آنکارا یا ازمیر زندگی می کنید، ما در این رابطه و پیش از سایر App های رایج در این حوزه، اپلیکیشن «Go Local» را به شما توصیه می کنیم. چنین اپلیکیشن هایی، اطلاعات مفید موثقی چون: رویدادهای برنامه ریزی شده، سنگینی تردد، جدول زمان بندی حرکت وسایل نقلیه عمومی، زمان شروع به کار مراکز تجاری و نیز راهنمای بازدید از جاذبه ها و مکان های دیدنی محلی، ارائه می دهند.

ممکن است آن دسته از اتباع خارجی که در ترکیه تازه وارد یا گردشگر هستند، اپلیکیشن «CityMap2Go» را نیز بسیار مفید بیابند. ویژگی هایی مانند: قابل استفاده بودن برای iPhone و iPad، دسترسی به نقشه های آفلاین، مشاهده رستوران ها، کافه و جاذبه های گردشگری توصیه شده، مطالعه به روزترین مطالب وبلاگ سفری برای مکان های مختلف، موجب محبوبیت آن شده است.

  1. ترجمه و یادگیری زبان ترکیه ای

در بسیاری از سواحل منطقه اژه و دریای مدیترانه، مردم به زبان آشنایی داشته و انگلیسی صحبت می کنند. با وجود این، اگر اتباع خارجی در حد چند کلمه و اصطلاحات اصلی روزمره، از زبان ترکیه ای اطلاع داشته یا بتوانند مکالمه کنند، حضور در ترکیه برایشان آسان تر می شود.

اینجاست که اپلیکیشن «Hands on Turkish» نه تنها به اتباع خارجی کمک می کند تا به زبان ترکیه ای صحبت کنند، بلکه آن را بخوانند و بنویسند. این App که با حمایت مالی اتحادیه اروپا تهیه شده است، مناسب جهت: خودآموزی زبان در سطح مبتدی، کمک به مسافرین و گردشگران یا افرادی است که، در ترکیه زندگی یا به آن سفر می کنند.

اپلیکیشن «Google Translate» از جمله App های رایج برای ترجمه فوری است که حتی از سوی خود ترکیه ای ها  نیز، بسیار پرکاربرد می باشد. با حالت های: نوشتاری، دوربین یا مکالمه، می توانید حتی در حال حرکت نیز از آن استفاده کرده، با افراد محلی گفتگو کنید یا حتی هنگام خرید از سوپرمارکت، درمورد مواد اولیه اقلام موردنظرتان، تحقیق و جستجو نمایید.

  1. مدیریت شخصیِ امور مالی

یکی از سخت ترین موارد تغییرات سبک زندگی برای اتباع خارجی، رسیدگی به امور مالی با توجه به دو ارز رایج و مختلف است. اپلیکیشن «XE Currency»، با ارائه داده های به روز و نمایش نرخ واقعی ارز، یکی از پرکاربردترین App ها با بیش از 55 میلیون دانلود می باشد.

«Moneyspire» نیز ابزاری عالی و مناسب با استفاده آسان است که دارای امکان ارائه Snapshot از وضعیت کلی مالی شما می باشد. متاسفانه این نرم افزار، برای سیستم های اندروید در دسترس نبوده، اما کاربران Apple و ورژن دسکتاپ آن، می توانند امور مالی خود را از  این طریق مدیریت کنند؛ این اپلیکیشن با پشتیبانی از بیش از 30 ارز مختلف، درآمد و هزینه های شما را به: لیر، پوند، یورو یا دلار، محاسبه کرده و سایر صورتحساب ها را تنظیم و ارزش خالص حساب ها و بدهی های شما را به هر دو نرخ ارز رایج کشورتان و نیز ترکیه، محاسبه می نماید.

  1. اطلاع از اخبار و وقایع

در حالی که برخی از مردم ترجیح می دهند در بی خبری زندگی کنند، برخی دیگر نز علاقه مندند تا در جریان اخبار و وقایع قرار بگیرند. اتباع خارجی که در ترکیه زندگی می کنند، می توانند نسخه انگلیسی وب سایت هایی چون: Daily Sabah و Hurriyet، را مطالعه کنند.

در این میان، اپلیکیشن «Flipboard»، هرگونه موضوع خبری را از منابع مختلف دریافت و در اختیار کاربرانش می گذارد. این App با پوشش تمامی کشورها، موجب می شود اتباع خارجی همچنان بتوانند در جریان امور کشور خود و ترکیه، و نیز موارد دیگری مانند: آموزش، مدهای شهری، مافرت، سرگرمی، آشپزی و عکاسی، قرار بگیرند.

  1. دوست یابی

«InterNations» بزرگترین سازمان خارجی در جهان است که بسیاری از کشورها از جمله ترکیه را در برگرفته و هدف آنها کمک به آن دسته از اتباع خارجی که: به خانه جدیدی نقل مکان کرده ند، به دنبال دوستان جدیدی می گردند و همچنین قصد دارند از وقایع محلی اطلاع پیدا کنند.. این اپلیکیشن که در شهرهای بزرگی مانند: استانبول، آنکارا و بدروم، نیز فعال می باشد، علاوه بر تمرکز روی تحولات اجتماعی، بر موضوعات دیگری نظیر: تجارت، کار و ارتباطات کاری-حرفه ای برای اتباع خارجی را، پوشش می دهند.

برای امر دوستیابی در ترکیه نیز، اپلیکیشن «Tinder» یک App دوستیابی، مبتنی بر موقعیت مکانی است که درصورت تمایل طرفین، به آنها امکان گفتگو و ملاقات می دهد.

  1. مرتب سازی و برنامه ریزی امور

اتباع خارجی شاغل یا افرادی که درگیر وقایع و امور خیریه محلی هستند، برخی از روزها نیاز به برنامه ریزی و سازماندهی کارهای خود، پی دا می کنند. در چنین شرایطی، «ToDoist» به عنوان یک اپلیکیشن «مدیر وظایف/کار»، برنامه های: روزانه، هفتگی و ماهانه تان را، بصورت اجمالی به شما نشان داده و کمک می کند آنها را به شکل موثری مرتب کنید.

همچنین، «Wunderlist» اپلیکیشنی بسیار ساده با زنگ ها و هشدارهای مختلف جهت یادآوری است که برای زندگی کاری و شخصی، بسیار مناسب می باشد. تنظیم هشدارها و یادآوری ها، نوشتن لیست خرید، پیگیری و پرداخت قبوض براساس تاریخ پرداخت، مشخص ردن روز نظافت خانه و …، تنها چند نمونه از نحوه استفاده از آن توسط تعداد کثیری از اتباع خارجی، در سراسر جهان می باشد.

  1. ارتباط با خانواده و دوستان

بالاخره تکنولوژی با تشخیص اولین نیاز ضروری انسان، موجب تسهیل در برقراری ارتباط با اعضای خانواده و دوستان و نیز، کاهش هزینه های سنگین و بالای قبوض تلفن، با استفاده از: Skype و تماس تصویری از طریق Facebook، شد. امروزه میلیون ها نفر از مردم جهان، از هر دو روش برای برقراری ارتباط مطلوب تلفنی استفاده می کنند،کرده، اما این درحالی است که گاهی ما فقط قصد ارسال یک پیام سریع را داریم که در این مواقع، اپلیکیشن های: «WhatsApp، Messenger و Viber» گام پیش می گذارند. جهت استفاده از این برنامه ها، ابتدا می بایست هر دو طرف ارتباطی، این اپلیکیشن ها را نصب کنند؛ بهترین نکته این چنین App هایی، رایگان بودن آنه امی باشد!

دیدگاه بگذارید